Bericht, blog, geef het maar een naam
Bericht, blog, geef het maar een naam

Bericht, blog, geef het maar een naam

Ik kreeg gisteren een leuk advies: schrijf periodiek eens een bericht over de voortgang van je boek! Dat was me een momentje. Vooral omdat ik momenteel alles van me af donder, niet lekker in mijn vel zit en de computer het liefst het raam uitgooi. Ik heb gelukkig door dat ik niet de enige ben die in een zware periode zit.

Vooruit dan, een bericht hoe het nu gaat met het boek Steen der Schaduwen. Het is even stil geweest omtrent mijn crowdfunding. Deze is geslaagd en aan de tegenprestaties wordt gewerkt. Ondertussen wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het boek. Afgelopen week zijn de laatste hoofdstukken naar de redacteur gestuurd. Welke versie het was, weet ik niet. Ondertussen heb ik de teksten al zoveel doorgelezen en aangepast, dat ik de tel ben kwijtgeraakt. Maar één ding staat vast: het wordt steeds beter.

En dat het ontwerpen van de cover… dat is nog een heel dingetje als je digitaal niet zo handig bent. Na wat uurtjes achter een ontwerpprogramma op de computer te hebben gezeten, ben ik erachter dat het momenteel niets voor mij is. Dat laat ik mooi aan de ontwerper over. Ik pak de kwast wel. (Als ik een schilderij maak over mijn eigen boek, is dat dan fan-art?)

Hebben jullie me ook gespot bij About Books? Hieronder is de link te vinden naar het online praatprogramma van de uitgeverij. Was heel leuk en gezellig om over mijn project te praten.

Ik hou jullie op de hoogte!

Groetjes,

Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *