Van hoofd naar handen
Van hoofd naar handen

Van hoofd naar handen

Ik zit in mijn bureaustoel en draai in een rondje. Ik stoot nergens tegenaan dit keer! (kamer opgeruimd). Pijnstilling doet helaas niets meer. De hoofdpijn blijft. Dan zucht ik maar een keer. Hier op mijn zolderkamertje kan ik rustig zitten. Muziekje erbij, kwast in mijn hand en schilderen. Niet te lang achter de computer, niet te veel lezen en veel wandelen is voor mij de remedie om de pijn weer enigszins te laten verdwijnen. (Laat alsjeblieft tips en goedbedoelde adviezen achterwege. Als er iets werkt, had ik het al gevonden). Zo verd… frustrerend. Dus uit mijn hoofd en in mijn handen. Creatief doen en ballen of stokken gooien met Max.

Maar ik ben aan een schilderij begonnen! Met de intentie het af te maken en niet bij de stapel doeken neer te zetten die ik nooit voltooid heb.

Grondkwast

En dan ben je lekker bezig, valt de kwast uit je hand… De grondkwast 🙂 De grondlagen staan bijna op het doek. Met dit weer droogt de acryl erg snel. Dan kan ik vanmiddag weer bezig.

Ondergrond 1

Ondergrond 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *