Scherf van Licht komt eraan!
Scherf van Licht komt eraan!

Scherf van Licht komt eraan!

Het is bijna een jaar na het verschijnen van mijn eerste boek in de serie Sleutels van het Lot. Steen der Schaduwen is veel gelezen en ik heb prachtige reacties mogen ontvangen. Jullie feedback hebben mij veel motivatie gegeven om door te gaan. De minder leuke reacties waren een goede les.

Veel van jullie vroegen zich af wanneer het vervolg kwam. Het is er al bijna! Tot mijn verbazing ging het laatste stukje sneller dan ik had gehoopt! Gisteren heb ik de zetproef gekregen om na te kijken. Dat betekend dat het ECHT bijna zover is! Volgende week woensdag ben ik te gast bij About Books en zal de omslag onthuld worden. En net als de vorige heb ik deze zelf gemaakt. Met behulp van mijn kinderen is het weer een mooi plaatje geworden (al zeg ik het zelf).

Uiteraard zal na het uitkomen van het boek het eerste hoofdstuk op mijn site te lezen zijn. Dus nog even afwachten. Mocht je Scherf van Licht al willen bestellen, stuur me dan een berichtje op info-at-mariekepallada.nl.

Kijken jullie ook volgende week naar About Books? Via de social media van uitgeverij Zilverspoor/Zilverbron kun je het praatprogramma live volgen.

Zie ik je daar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *