Marieke Pallada
Crowdfunding ‘Steen der Schaduwen’

Crowdfunding ‘Steen der Schaduwen’

22 april 2022 stond in het teken van mijn eerste boek ‘Steen der Schaduwen’ omdat mijn crowdfunding toen de aftrap had.

In november 2019 heb ik het verhaal herschreven en opgestuurd naar de enthousiaste mede schrijfster en uitgeefster Cocky van Dijk van Zilverbron en Zilverspoor. Het boek heeft een contract en gaat uitgegeven worden! Hiervoor wordt een eigen bijdrage verwacht. Helaas kan ik die zelf niet opbrengen en vroeg ik jullie hulp. Uiteraard met een tegenprestatie! Wat dacht je van een gesigneerd exemplaar of zelfs een hele speciale uitgave die door mij persoonlijk bij je thuis gebracht wordt (wel binnen Nederland 😉 )?

Ik heb mijn project ondergebracht bij Voor de Kunst. Deze site is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector. De naam zegt het al: doe het Voor de Kunst. Als je op de bovenstaande banner klikt kom je op de website terecht. Via onderstaande link ga je rechtstreeks naar mijn crowdfunding. Ook hierbij geldt, heb je vragen neem dan contact op!

Help je me mee? Doneer en ontvang mijn boek Steen der Schaduwen als eerste! Klik op bovenstaande afbeelding om direct naar het project te gaan.

Ondertussen is het project met 100% geslaagd! Het is de planning dat mijn boek in oktober dit jaar uit gaat komen. Zijn jullie ook zo benieuwd? Ik hou jullie op de hoogte!

Tot snel,

Marieke