Marieke Pallada
Dromen schrijven, schrijvend dromen

Dromen schrijven, schrijvend dromen

Een dagdromer, dat was ik altijd al. Als klein meisje verzon ik verhalen om bij in slaap te vallen. Uiteindelijk besloot ik ze op te schrijven. De verhalen zijn met me mee gegroeid. De oorspronkelijke trilogie is uitgegroeid tot vijf delen! Ik heb de serie de titel Sleutels van het Lot gegeven. Het eerste deel Steen der Schaduwen is nu verkrijgbaar! Je kan hem via info@mariekepallada.nl bij mij persoonlijk bestellen (zolang de voorraad strekt). Op de home-pagina vind je een link waar je het boek bij de uitgeverij kan bestellen. Dat kan ook via de lokale boekhandel.

Om Steen der Schaduwen te kunnen uitbrengen heb ik een crowdfunding opgezet. Deze is succesvol afgerond. Ik had hem ondergebracht op het platform VoorDeKunst. Schrijven, in wat genre of vorm dan ook, hoort wat mij betreft tot de kunst.

Het allereerste exemplaar