Marieke Pallada
Sleutels van het Lot

Sleutels van het Lot

Boek 1: Steen der Schaduwen

In oktober 2022 zag het eerste exemplaar van ‘Steen der Schaduwen’het daglicht. Het mooie ervan was dat ik daar zelf bijstond! Meer informatie over dit eerste deel vind je via de link in onderstaande afbeelding. Nieuwsgierig naar het eerste hoofdstuk? Die kun je HIER lezen.

Steen der Schaduwen

Boek 2: Scherf van Licht

Het is bijna zover! De winterse omstandigheden in mijn boek weerhouden me niet om het klaar te stomen voor de uitgeverij. Nu het boek bijna klaar is voelt het alsof ik bergen heb verzet om het zover te krijgen. Binnenkort kun je hier het eerste hoofdstuk lezen.

Sleutels van het Lot

‘Sleutels van het Lot’ is de titel van mijn fantasy-reeks. Het eerste deel van de serie is in oktober 2022 verschenen onder de titel ‘Steen der Schaduwen’. In oktober 2023 staat het tweede deel gepland, genaamd ‘Scherf van Licht’.

Crowdfunding

Voor de financiëring van het eerste boek heb ik een crowdfunding opgezet. Daarin heb ik heel veel steun gehad van vrienden, familie en liefhebbers. In mei 2022 slaagde het project voor de volle 100%! Mijn dank is groot aan degene die me hierin hebben gesteund. De website van de crowdfunding is nog steeds te bezoeken. Voor de link, klik op het plaatje.

Wereldbouw

Het verhaal in de serie speelt zich voornamelijk af in het koninkrijk Auradya en de parallele wereld Thyssal. Via onderstaand plaatje vind je meer informatie.

Kaart van Dens

Lezerservaringen

Natuurlijk is het hartstikke leuk om te lezen en te horen wat de lezers van mijn boek vinden. Alle ervaringen vind je via onderstaand plaatje.

Heb je mijn boek gelezen? Laat het me weten!