Marieke Pallada
Steen der Schaduwen

Steen der SchaduwenSteen der Schaduwen

10 oktober 2022 kwam het eerste exemplaar van dit boek van de band gerold. Daar stond ik bij! Een geweldige ervaring om het dan ook nog eens persoonlijk door de drukker overhandigd te krijgen.

Steen der Schaduwen

De flaptekst:

‘Duisternis is niet het ontbreken van licht, maar de aanwezigheid van het kwaad.’

Door een foutje van een magiër, weten kroonprinses Myra en haar twee troonbeschermers twintig jaar lang niet meer wie ze zijn. Hun koninkrijk is door de noordelijke hertog Mandrius veroverd en in verval geraakt. Wanneer Myra haar geheugen weer terug heeft, zet ze alles op alles om haar plaats op de troon te herwinnen.

Een duistere magiër ontsnapt uit de tussenwereld waar hij eeuwen opgesloten heeft gezeten.

Het noodlot slaat toe als Myra en haar vrienden hem tijdens een verkenning ontmoeten. De man ontvoert haar. Myra’s prioriteit is om in leven te blijven. Haar vrienden zetten de achtervolging in. Of ze op tijd zullen zijn om haar te redden, is de vraag.

Anma Porfyrya, volgeling van de Duistere, verschijnt in Auradya om zijn zoektocht naar het krachtige artefact, de Steen der Schaduwen, te voltooien. De macht van zijn meester breidt zich steeds verder uit.

Artbookshop

Via hier kun je het eerste hoofdstuk lezen!

Nieuwsgierig geworden en wil je het hele verhaal lezen? Steen der Schaduwen is verkrijgbaar op de site van de uitgever (artbookshop.com of volg de link via bovenstaand plaatje) en bij mij (zolang de voorraad strekt). Ook kunt u hem bij de plaatselijke boekhandel bestellen. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met mij via info@mariekepallada.nl.